Jännittävä ilta – miten käy Kokoomuksen, Kiimingin ja allekirjoittaneen.


Vaalipäivät ovat olleet jo useamman vaalikauden ajan todellisia trillereitä. Kun on itse ehdokkaana tai vaalilautakunnassa laskemassa ääniä vaalit ovat hyvin kutkuttava jännitysnäytelmä.

Itse jännitän erityisesti Kokoomuksen valtakunnallista kannatusta – tuleeko puolueestamme ensimmäistä kertaa maan historiassa suurin kuntapuolue? Toissijaisesti jännitän saammeko murrettua Keskustan yksipuolisen määräenemmistön Kiimingin valtuustossa (en ihan jaksa uskoa)? Ja viimeiseksi – pääsenkös itse päätöksiä tekemään.

Nettisivujen statistiikka antaa pohjaa optimismille. Olin juuri kirjautumassa Googlen Adwords palveluun pysäyttääkseni Googlessa pyörivän mainoskampanjani, kun päätin kuitenkin kurkistaa blogin statistiikkoja. Tähän mennessä vilkkain päivä oli se, jolloin mielipidekirjoitukseni julkaistiin Kalevassa, yllätyksekseni se on jäämässä tämän päivän jalkoihin. Näitä sivuja on tultu melkein karmit kaulassa katselemaan tänä päivänä jos vertaa vaikkapa eiliseen. On jännittävää nähdä voiko pääosin Internet-pohjaisella kampanjoinnilla päästä Kiimingin kaltaisessa kunnassa valtuustoon?

Mielestäni voi.

Kunnassamme on paljon uusia asukkaita jotka eivät tiedä ketään paikallista poliitikkoa. Uudisasukkaat tai muukalaiset, kuten Kaleva nimitteli Metsokankaan rakentajia, ovat tutkitusti ymmällään katsellessaan postilaatikkoihinsa tulvivia ehdokkaiden superlatiivilistoja. Itse olen halunnut täällä Internetissä kertoa ihan mielipidekirjoitusten ja selkeän vaaliohjelman avulla mitä mieltä olen asioista. En ole halunnut lähteä tähän postilaatikkorumbaan.

Saa nähdä kannattiko.

Jos tärppää – hyvä. Jos ei – sekin hyvä, seuraavissa vaaleissa tavataan;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: